Rekommendationer

Rekommendationer

Rekommendationer och kommentarer från uppdragsgivare, kursdeltagare eller åhörare:

Annika är en fantastiskt engagerande föreläsare. Hon läser av deltagarna och känner av stämningen och formar föreläsningen effektivt och smidigt efter hur gruppen agerar. Hennes delaktighet och närvaro i mottagarna är oerhört professionell. Jag kan varmt rekommendera henne både som föreläsare och grupputvecklare.
Ann-Marie Hansson, HR Manager Öresundskraft

Annika Thunström är en mycket kompetent och inspirerande föreläsare! Hon har djup kunskap, bred erfarenhet och en förmåga att levandegöra det hon berättar om så att deltagarna tror att de är med! Jag kan varmt rekommendera Annika!
Monica Utterdahl, ägare och VD Utterdahl Management AB

Annika är en mångsidig begåvning. Hon är pålitlig, kompetent och kan rekommenderas både som kommunikatör och utbildare i hur man utvecklar människor och organisationer.
Christel Wiman, VD Tågoperatörerna och f d chef

Annika är en mycket engagerad och kunnig kommunikatör med stor erfarenhet. Det är alltid inspirerade att både lyssna och samtala med Annika. Hon har stor humor och förmåga att få alla att lyssna aktivt. Annika är duktig både som utbildare och inspirationsföreläsare.
Monica Berglund, informationschef Sveaskog och tidigare VD Nordisk Kommunikation 

Annika är en inspirerande utbildare som besitter såväl stora kunskaper som en förmåga att engagera och skapa dynamik i gruppen. Har en enorm energi som smittar av sig!
Charlotte Simonsson, Ph. D, biträdande lektor vid Lund Universitet

Framgångsresan är resultatet av ett gediget arbete med ambitiös research, intervjuer, tålamod och hängivenhet. Boken är den fantastiska historien om en organisation och dess människor där Annika har dragit slutsatser om varför och hur organisationen blivit så framgångsrik. Verkligheten har knutits ihop med teorier. Jag har läst boken med stort intresse och ger den som present till många av mina nuvarande kolleger vid svenska universitet.
Göran Olsson, lärare Turismhögskolan Kalmar

Annika är en mångkunnig och noggrann person med ett värdefullt detaljminne och stor kommunikativ förmåga. Hennes nyfikenhet på och engagemang för människor, situationer och miljöer – som många gånger fört henne långt utanför allfarvägarna – är en guldgruva att ösa ur under hennes framgångsrika föreläsningar. I boken Framgångsresan har hon skarpsinnigt belyst ledarskap och kultur i den komplexa resevärlden. Hennes omfattande kontaktnät av vänner och affärskontakter vet att hon är en person som håller vad hon lovar och alltid levererar över förväntan.
Ewa Lagerqvist, f d kollega

Tack för en bra och inspirerande utbildning! Jag tycker redan att det märks att det har gett avtryck hos våra chefer och det känns roligt. Förhoppningsvis kommer det också att märkas i vår nästa medarbetarundersökning.

Jättebra föreläsare: Annika Thunström – engagerande, rolig och otrolig kunnig. Bra tydliga bilder som ”landade” både i intellekt och känsla. Lättsamt upplägg.

En intressant dag. TACK! Inspirerande föreläsare och bra upplägg.  Bra verktyg och checklistor man fick med sig.

Särskilt bra var föreläsaren och sättet att få fram budskapet.

Mycket bra presentations- och utbildningsmaterial. Något av det bästa jag stött på. Att få konkreta ”verktyg” att plocka av och använda i vardagen.

Mycket givande dagar, entusiasmerande utbildare. Mycket tänkvärt!

Särskilt nöjd med kursledaren. Hon gav också exempel från verkligheten, dvs situationer hon varit med om. Tydlig och lätt att förstå i tankegången.

Skönt med påfyllning som är relevant för mig i det dagliga arbetet.

Bra att få tips med hur vi ska gå vidare i vårt förändringsarbete.

Bra budskap som är tankeväckande och relevant för alla.

Annika gjorde en knock-out framställning med energi och humor, så att det blev fängslande för åhörarna.

Fantastiskt framförande och många intressanta motiveringar till hur man får folk med sig.

Annika gjorde ett framstående presentation med verklig inlevelse och hennes ”Ving-anda” märktes verkligen!! Entusiasmerande!!!

Tack för trevligt föredrag! Väldigt målande beskrivning av Vingresors kultur.

Tack för två riktigt bra föreläsningar. De har bidragit mycket till mitt förhållningssätt gentemot min grupp i examensprojektet.

På ett engagerat och inspirerande sätt talade Annika om vad som gjorde Ving så framgångsrikt och kryddade med många exempel och episoder.

Mycket bra och engagerat framträdande.

Vilken glöd och utstrålning. Suveränt bra gjort och bra innehåll.

Trevlig utbildning och engagerad föreläsare. Väldigt intressant. Bra disponerad dag.

Gillade Annikas referat till olika teorier. Hon är påläst och jag märker att hon brinner för UGL.

Handledarna kunde på ett bra sätt sätta ord på det som pågick och hjälpa mig att åter fokusera mig på verktygen vid de tillfällen mina egna känslor började svalla.

Vill tacka för din fantastiska insats under UGL veckan. Ni har gjort min UGL resa till den mest intressanta upplevelsen i mitt liv. Ni har hjälpt mig förändra min syn och ha en annan inställning, som gör att livet för mig blir roligare, enklare och bättre. Mitt nya mål är nu att försöka behålla mina nya glasögon och se till att de gamla ligger kvar i lådan.

Du är tydlig och det är lätt att förstå din tankegång. Du signalerar stor erfarenhet.

Annika Thunström är en engagerad, pålitlig, kreativ och väldigt flexibel skribent. Hon utvecklar mina idéer och anpassar sig till mina sena kvälls- och weekendtider. Hon skiver tydliga, lättförståeliga och tillgängliga texter.  Vi har arbetat ihop sedan 2005 så jag kan uppriktigt bekräfta – hon är en glädje att arbeta med!
Janeric Peterson, VD Nordic Interim